Äänestä kuntavaaleissa! Asetu ehdokkaaksi Tehyn vaaleissa!

Kuntavaalien ennakkoäänestys on takana ja varsinainen äänestyspäivä on tuleva sunnuntai 9.4.2017. Meitä tehyläisiä ehdokkaita on ehdolla kuntavaaleissa tietojemme mukaan runsaat 300. Hienoa, että niin moni rohkeni ryhtyä ehdokkaaksi ja toivon kaikille heille hyvää menestystä näissä vaaleissa! Ennakkoon äänestettiin vilkkaasti. Yli 26%:a äänioikeutetuista, 1,2 milj. Suomalaista, kävi äänestämässä ennakkoon. Näillä prosenteilla on ennakoitavissa lopullisen äänestysprosentin asettuvan 60 tietämille. Tärkeää on, että vielä varsinaisena äänestyspäivänä jokainen äänioikeutettu käyttää oikeuttaan ja velvollisuuttaan. Vain niin, voit varmistaa oman haluamasi ehdokkaan läpimenon omassa kunnassasi. Mikäli et ole vielä äänestänyt – tee se tulevana sunnuntaina!!

Kuntavaaleista käynnistyy myös meidän Tehyläisten vaalivuosi. Mikäli olet ollut Tehyn jäsen 31.3.2017 ja olet maksanut jäsenmaksusi voit asettua ehdokkaaksi ja äänestää tulevissa Tehyn valtuustovaaleissa. Ehdokasasettelu toteutuu Tehyn nettisivujen kautta. Jokainen edellä kuvatulla tavalla jäsenyytensä hoitanut tekee ehdokkaaksi asettautumisen itse. Linkki ehdokasasiakirjaan löytyy sivulta www.tehy.fi/valtuustovaalit. Ehdokasasetteluaika on 7.4- 31.5.2017. Tehyn korkeinta päätösvaltaa neljän seuraavan vuoden ajan käyttää 83 valituksi tullutta valtuutettua. Vaalipiirinä on koko maa, eli voit itse äänestää parasta mahdollista tehyläistä ympäri Suomea ja toisaalta voit itse kerätä ääniä ympäri Suomea! Asetu ehdokkaaksi, vain näin varmistat mahdollisuutesi päättäjäksi ja pääset valitsemaan siten myös tulevan Tehyn uuden puheenjohtajan.

Olisi hienoa ja arvokasta mikäli voit asettua ehdokkaaksi ryhmäämme Tehyn sitoutumattomat ja keskiryhmät.  Sitoutumattomia ja keskiryhmien jäseniä – meitä joilla sykkii sitkeä Tehy sydän – Sitkeläisiä toimijoita on ympäri Suomea. Joukossamme on laaja edustus tehyläisiä ammattiryhmiä – täysin poliittisesti sitoutumattomia ja myös poliittisen ajatusmaailman tunnustavia. Meidän ryhmässä jokainen on arvokas, jokaisen ääni kuuluu, edustamme laajasti tehyläisyyttä, osa toimijoista ja tekijöistä on pitkän linjan toimijoita ja osaajia, toiset aivan uusia, innovatiivisiä ja rohkeita. Meidän ryhmässä demokratia ja avoimuus ovat toiminnan ydin. Jokaisen ääni on yhtä arvokas, jokaisen panos ja osaaminen ovat tärkeitä. Meidän ryhmässä seinät on leveällä ja katto korkealla. Lisää tietoa meistä löydät SITKEn nettisivuilta www.tehynsitke.net ja FB-sivuilta Tehyn Sitke – sitoutumattomat ja keskiryhmät.

Tämä huikea osaajien joukko on asettanut minut ryhmänsä ehdokkaaksi Tehyn uudeksi puheenhohtajaksi. Olen ylpeä ja otettu tästä kunniasta. Olen innolla ja täydellä tarmollani mukana. Tavoitteen saavuttaminen vaatii meiltä kaikilta runsaasti työtä, meitä tulee olla ehdokkaina runsaslukuisesti. Mitä useampi on ehdokkaana meidän ryhmästä, sitä useampi pääse läpi valtuustovaalissa ja mahdollistamme tavoitteen toteutumisen. Minuun voit tutustua lisää esimerkiksi FB-sivuillani Anna-Leena Brax Tehyn puheenjohtajaksi tai omilla sivuillani annaleenabrax.fi

Olet lämpimästi tervetullut tähän huikeaan porukkaan! Meillä sykkii sitkeä Tehy sydän!

SITKEästi Tehyläisten asialla askel askeleelta!

Anna-Leena Brax